Menu

Op dit moment zijn er 2599 inschrijvingen voor de reünie.

Beste reünisten JRL en Bracbant Havo,

 

Op zaterdag 7 september vindt onze reünie plaats! Jullie hebben je aangemeld en hopelijk heb je ook het ticket al gekocht. Inmiddels hebben we meer informatie en met deze mail praten we jullie graag bij.

Alle reünisten tegelijk op één moment van 14.00 – 19.00 uur

Op veler verzoek hebben wij de tijden aangepast zodat toch iedereen tegelijk aanwezig kan zijn op de reünie. Iedereen is welkom van 14.00 – 19.00 uur, we werken dus niet langer met twee ‘shifts’.  Op ons schoolterrein komen extra tenten en op verschillende plaatsen zijn er bars en foodtrucks voor een biertje, wijntje en een hapje.

Zorg dat je een toegangsticket hebt

We kunnen maximaal 3000 reünisten ontvangen. Heb je dus nog geen ticket, koop dit dat dan snel op de reünie website: Welkom - Reünie 75 jaar JRL. Let op: alleen ‘aanmelding’ is niet voldoende, om verzekerd te zijn van toegang heb je een toegangsticket nodig.

Jouw bijdrage in het jubileumboek. 

Bij deze reünie hoort een mooi jubileumboek. Volg deze link https://forms.gle/t6wDA5zLqxhiQNuLA) om je bijdrage in te sturen. Alle details en spelregels staan boven het formulier. We zijn nog op zoek naar veel mooie momenten en herinneringen van onze oud-leerlingen. Schroom niet, en stuur naar hartenlust in. Al dit moois vormt samen het jubileumboek.

De deadline is verzet naar 7 juni 2024.    

Mis het niet!

Onze line-up is bekend!                                                                                                                             

Inmiddels ontstaat er ook een mooie lijst van artiesten, waaronder ook oud-leerlingen en – medewerkers, die deze middag een optreden kunnen verzorgen:

Boxruba (met Roel Denteneer), Joia Rath, vanBakkus+ (met Jeroen van Lier en Guido van Eijk), Maeve (met Lotte Timmermans) en Joëlle Kivits.

Parkeren

We vragen iedereen om zoveel mogelijk met het OV of met de fiets te komen. De straten rond het JRL zullen afgesloten zijn voor auto’s en hier is parkeren niet mogelijk. De gebruikelijke parkeerterreinen in Boxtel zijn wel bereikbaar en daarnaast hebben we Van Halteren Technologies bereid gevonden om hun parkeerterrein voor ons open te stellen (Van Salmstraat, achter het station) en het parkeerterrein bij de voormalige Wilgenbroek Mavo (Doctor de Brouwerlaan 74) wordt door de Gemeente Boxtel extra open gesteld. Vanaf beide parkeerterreinen is te lopen naar het JRL. Op de reüniewebsite komt een plattegrond met deze parkeermogelijkheden.

Mocht het echt niet mogelijk zijn om hiervan gebruik te maken omdat je slecht ter been bent, dan hebben we ook een parkeermogelijkheid naast de school. Stuur in dat geval een mailtje naar reunie@jrl.nl . We zorgen dan dat jij wel met de auto bij de school kunt komen.

Horeca in Boxtel

Na afloop nog niet genoeg van het weerzien? De horeca in Boxtel ziet er ook deze zaterdagavond naar uit om iedereen te ontvangen!

Sponsoring

Draag je het JRL een warm hart toe en wil je bijdragen aan de reünie, dan kun je ons sponsoren. Jouw bedrijf of organisatie wordt dan vermeld in het jubileumboek en op de website. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar reunie@jrl.nl .

 

Voor zover deze update. We kijken naar jullie uit op 7 september! Houd de nieuwspagina op de reüniewebsite Welkom - Reünie 75 jaar JRL in de gaten en mocht je vragen hebben, dan kun je ons bereiken via reunie@jrl.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

namens de Reüniecommissie,

Edwin de Laat en Roel Smelt, docenten JRL